Alexandra Waldersten

MARKNADSCHEF
TELEFON

+46 76 309 53 87

VARFÖR JAG JOBBAR MED AFFÄRSJURIDIK
Jag har jobbat med marknadsföring inom flertalet områden – både tjänster och produkter – och jag har alltid varit intresserad av "svåra" tjänster, saker som folk är lite rädda för. Jag vill underlätta för kunden och mottagaren att förstå våra juridiska lösningar, och förenkla koncepten så att det är lättillgängligt för alla. Som mitt personliga motto är i livet - användarvänlighet is key.

MIN BAKGRUND
Efter min utbildning fick jag prova på praktik under ett halvår på en PR-byrå. Därefter fick jag en renodlad marknadsroll inom brand management, och har även hunnit vara event marketing manager för ett företag inom dagligvaruhandeln. När jag fick min marknadschefsroll på LegalWorks såldes den in som en helt ny tjänst som jag skulle få forma och skapa utifrån vad jag tror är bäst – vilket har varit och fortfarande är en fantastiskt rolig resa.

MINA SPECIALOMRÅDEN
Digital marknadsföring (främst sociala medier och SEO), eventkommunikation och projektledning (vilket utvecklas och förbättras 200% när man har två barn under två år hemma). Har även ett skarpt öga för grafisk design och typografi.
Swedish
English Swedish