Martin Johansson

AFFÄRSJURIST OCH OPERATIV CHEF (COO)
TELEFON

+46 73 501 93 36

VARFÖR JAG JOBBAR MED AFFÄRSJURIDIK
Jag kan inte tänka mig att det finns ett bättre yrke för mig än affärsjuridik. Inom affärsjuridiken får jag förhandla, strukturera, arbeta med avtal, ta affärsmässig hänsyn och samtidigt arbeta för att både vår klient och vi som arbetsgivare får det bästa möjliga resultat utifrån varje given situation.

MIN BAKGRUND
Efter några år i ett medelstort familjeägt företag, studier i Uppsala, och ett kortare deltidsarbete på Finansinspektionen, så har jag framförallt arbetat på internationella byråer. Senast arbetade jag som Managing Asscociate på Linklaters i M&A Real Estate, den enda s.k. Golden Circle-firman med kontor i Sverige. Efter studierna har jag även suttit ting i Stockholmsområdet och fördjupat mig inom ekonomi- och finansiell juridik.

MINA SPECIALOMRÅDEN
Jag jobbar relativt brett inom affärsjuridiken och är specialiserad inom M&A, fastighetsrätt inklusive fastighetstransaktioner, hyresrätt, entreprenadrätt osv. Avtalsgranskning, avtalsskrivande och avtalsförhandlingar är andra områden som jag har stor erfarenhet av.
Swedish
English Swedish