LegalPartner™
- klokt juriststöd

LegalPartner™ – för företag med regelbundet behov av juriststöd

Ett modernt och flexibelt sätt att hantera företagets juridiska frågor med hjälp av en erfaren affärsjurist som kontaktperson tillsammans med ett helt team av jurister med olika kompetensområden och erfarenheter. Ett flexibelt sätt för dig som kund att ta hjälp efter behov, tillvarata möjligheter och hindra problem helst före uppkomst, till en förutsägbar prislapp.

LegalPartner kostar normalt mellan 20 000 – 160 000 kr per månad. Priset är beroende av hur mycket stöd ditt företag behöver. Som ett exempel kostar ett paket med ett eget supportteam, arbete på plats två dagar i månaden, 10 timmar löpande arbete på remote basis, avtals- och policypaket samt ett digitalt systemstöd för avtalshantering 49 000 kr i månaden. Vi har både rörlig och fast prissättning, mappat efter behov.

Vi hjälper dig med affärsjuridiken!

Vi hjälper dig med affärsjuridiken i takt med att frågor kommer upp (och ännu hellre innan de kommer upp). Välj det område som du verkar inom för att komma rätt direkt!

LegalPartner™

ALTNORDIC

Vi erbjuder support i hela Norden

Genom vårt samarbete inom ALTNordic kan vi erbjuda juridisk support i hela Norden. Ett idealiskt alternativ för den som vill ha hjälp med affärsjuridiken genom en ”one-stop-shop” i Norden.

ALTNordic, Alliance of Law and Technology in the Nordics, är en sammanslutning av affärsjurister med gemensamma värderingar och liknande arbetssätt. Vi tror på pragmatiskt och affärsnära support som externa bolagsjurister (med erfarenhet från advokatbranschen) och på digitaliseringens och automatikens kraft inom branschen. Övriga firmor i samarbetet är Laissa Oy i Helsingfors, IBF Legal AS i Oslo och Experticon ApS i Köpenhamn.

 

LegalWorks Nordic ABLaissa OyIBF Legal AS and Experticon ApS

Så här arbetar vi tillsammans med några av våra kunder

KUNDCASE

Flexibel support för det expansiva företaget.

Långsiktigt samarbete med många möjligheter.

Support under start-up-bolagets alla faser.