YOUR SUPPORT FROM START TO EXIT

LegalBuddy ™ - Legal Support for Start-ups and Entrepreneurs

We advise on shareholder issues, investments, incentive programs, exits, agreements and negotiations, company law, labor law, data protection issues and other business law matters. And of course, we have fixed prices.


Read more at legalbuddy.com
 • Pär Andrys
  Mycket bra tjänst när man sitter och grubblar och vill ha hjälp utan att behöva betala en förmögenhet. Jag är så tacksam över stödet jag fått!
  Pär Andrys
  STG Sweden AB
 • Sverker Backlund
  I samband med försäljningen av mitt bolag, European Drug Testing Services AB, så introducerades jag till LegalWorks-sfären och två av dess grundare, Leif Frykman och Ulf Lindén. Vi fann varandra direkt och det berodde nog mycket på sättet hur de arbetar och deras starka vilja att finna en lösning som passade mig och den andra delägaren i bolaget. De levererade suverän juridisk support genom samtliga delar av transaktionen och detta kombinerades med en förståelse av vår verksamhet som både är väldigt ovanlig att få, och dessutom var en stark bidragande orsak till att transaktionen kunde genomföras på ett lyckat sätt. Det kan inte gå fel om du har sådana skickliga personer på din sida!
  Sverker Backlund
  Founder EDTS

Want to know more about LW Advisory?

READ MORE HERE

Interested in working with us?

SEE OPEN POSITIONS HERE OR LEAVE A SPONTANEOUS APPLICATION HERE
English