LegalPartner

Klokt juriststöd

Ett modernt och flexibelt sätt att hantera företagets juridiska frågor med hjälp av ett eget supportteam av erfarna affärsjurister med olika kompetensområdetill en fast eller förutsägbar prislapp. Alltid klara rekommendationer som stöttar din affär. 

Varför LegalPartner?

Affärsjurister som kan din bransch

Jurister med lång erfarenhet, från både advokatbyrå och bolag

Rådgivning som du förstår och skapar affärsnytta

Klara rekommendationer även i svårnavigerad legal terräng

Fastpris per månad oavsett nedlagd tid

Vi matchar ditt behov och levererar värde till förutsägbart pris

Hjälp efter behov

Tillvarata möjligheter och förhindra problem. LegalPartner designas med juristkompetens efter ditt behov. Vi har både rörlig och fast prissättning. 

Du får ett eget legalt supportteam med branschkunskap och expertkunskap efter ditt affärsbehov. Arbete på plats eller på distans. Avtals- och policypaket samt ett digitalt systemstöd för avtalshantering. Pris efter ditt behov av stöd, från 36 tkr.

Självklart täcker vi även större eller mindre behov, hör av dig till oss för en offert anpassad just för ert företag. 

Se nedan exempel på hur vi jobbar med våra kunder matchande större och mindre behov.

LegalPartner™ with us!

Våra Experter.
Ditt Team

Vi erbjuder support i hela Norden

Genom vårt samarbete inom ALTNordic kan vi erbjuda juridisk support i hela Norden. Ett idealiskt alternativ för den som vill ha hjälp med affärsjuridiken genom en ”one-stop-shop” i Norden.

ALTNordic, Alliance of Law and Technology in the Nordics, är en sammanslutning av affärsjurister med gemensamma värderingar och liknande arbetssätt. Vi tror på pragmatiskt och affärsnära support som externa bolagsjurister (med erfarenhet från advokatbranschen) och på digitaliseringens och automatikens kraft inom branschen. 

Kunderna säger

Att ha Legal Partner har varit en game-changer för oss. Vi är verksamma i en konservativ bransch där LWA:s nytänkande och affärsmodell passar utmärkt för vår affärsmodell och vårt nytänkande. Gruppens breda expertis och dedikerade affärssupport ger trygghet och stabilitet ihop med spännande framåtkraft. Med teamets hjälp kan vi fokusera på att växa och utvecklas, medan de tar hand om det juridiska arbetet på ett professionellt och pålitligt sätt. För ett fast pris omhändertas alla våra juridiska angelägenheter och lite till. Professionellt, pålitligt och prisvärt.
Friederike Thorstenson, Affärsområdeschef
Mekka Traffic

Vi hjälper dig!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Vilket område berör ditt ärende?
Rulla till toppen