LW ADVISORY

Vi hjälper dig med affärsjuridiken!

Vi hjälper dig med affärsjuridiken i takt med att frågor kommer upp (och ännu hellre innan de kommer upp). Välj det område som du verkar inom för att komma rätt direkt!


OMRÅDEN / KONTAKTA OSS
DITT STÖD FRÅN START TILL EXIT

LegalBuddy™ - juridisk support för start-ups och entreprenörer

Vi hjälper till med delägarfrågor, investeringar, incitamentsprogram, exits, avtal och förhandlingar, bolagsrätt, arbetsrätt, dataskyddsfrågor och annan affärsjuridik. Och självklart har vi fasta priser.


LÄS MER
LEGALPARTNER™ – FÖR FÖRETAG MED REGELBUNDET BEHOV AV JURISTSTÖD

LegalPartner™ - en egen juristavdelning

Ett modernt och flexibelt sätt att hantera företagets juridiska frågor med hjälp av en erfaren bolagsjurist som navet för ett dedikerat supportteam av jurister med olika kompetensområden och erfarenheter.


LÄS MER / VAD KOSTAR DET?
ALTNORDIC

Vi erbjuder support i hela Norden

Genom vårt samarbete inom ALTNordic kan vi erbjuda juridisk support i hela Norden. Ett idealiskt alternativ för den som vill ha hjälp med affärsjuridiken genom en ”onestopshop” i Norden.

ALTNordic, Alliance of Law and Technology in the Nordics, är en sammanslutning av affärsjurister med gemensamma värderingar och liknande arbetssätt. Vi tror på pragmatiskt och affärsnära support som externa bolagsjurister (med erfarenhet från advokatbranschen) och på digitaliseringens och automatikens kraft inom branschen. Övriga firmor i samarbetet är Laissa Oy i Helsingfors, IBF Legal AS i Oslo och Experticon ApS i Köpenhamn.


LegalWorks Nordic AB, Laissa Oy, IBF Legal AS and Experticon ApS
CredAbility

CredAbility är en digital tjänst för anti-korruption global best practice

LWA har ett strategiskt samarbete med CredAbility, en ny digital tjänst för skydd mot korruption och andra oegentligheter. Tillsammans med CredAbility kommer vi kunna erbjuda våra kunder ett helhetserbjudande som infattar både juridisk expertis och avtals- och policyutveckling från LWA, med CredAbility som ett verktyg för den effektiva systematiska omsättningen som följer bolagets affärsidé och operativa verksamhet.

Anti-korruptionspolicyer, uppförandekoder och visselblåsarsystem finns i de flesta organisationer idag. Få ledningsgrupper eller styrelser validerar effekten och avkastningen på dessa. CredAbility genomlyser organisationers effektiva skydd mot oegentligheter och förmåga att försvara sig med en 360 graders genomgång utifrån den striktaste internationella lagstiftningen mot korruption, den amerikanska FCPA och den globala standarden för ledningssystem mot mutor ISO37001. Tjänsten genererar GAP-analys, förbättringsförslag samt underlag till årsrapporten för ett löpande integritetsarbete. Metodiken bakom CredAbility är utvecklad av experter med bakgrund som revisorer enligt ISO37001 (anti-bribery management system), Världsbankens Integrity Compliance-program samt långvarigt arbete med styrelseutvärdering och integrerad redovisning.


INTRESSERAD AV ATT VETA MER? KONTAKTA OSS HÄR
LÄS MER OM CREDABILITY HÄR
BUSINESS LAW OMRÅDEN

Kom i kontakt med rätt person!

Hitta rätt direkt! Klicka på det område inom Business law som du söker. Där finner du kunniga medarbetare som gärna hjälper till! Släng iväg ett mejl, läs mer om alla eller kontakta oss här.


MÖT TEAMET
1Contracts & Angry Letters
Kontaktpersoner (klicka för att kontakta)
Ulf Lindén, Leif Frykman, Fredrik Önnerfors, Caroline Snellman
2Corporate Law
Kontaktpersoner (klicka för att kontakta)
Ulf Lindén, Fredrik Önnerfors, Caroline Snellman
3M&A
Kontaktpersoner (klicka för att kontakta)
Ulf Lindén
4Labor & Employment
Kontaktpersoner (klicka för att kontakta)
Caroline Snellman
5Data Protection
Kontaktpersoner (klicka för att kontakta)
Tomas Jalling, Axel Tandberg
6Regulatory, Compliance & Anti-Corruption
Kontaktpersoner (klicka för att kontakta)
Caroline Snellman, Anders Karlsson, Leif Frykman
7E-commerce
Kontaktpersoner (klicka för att kontakta)
Axel Tandberg, Leif Frykman
8IP & Technology
Kontaktpersoner (klicka för att kontakta)
Leif Frykman, Ulf Lindén, Bo Johansson
9Public Procurement
Kontaktpersoner (klicka för att kontakta)
Caroline Snellman
Swedish