Om oss

- Kundvärde -

- Omtanke -

- Framåtkraft -

Juridisk rådgivning med alla som vinnare: våra kunder, våra medarbetare, vårt företag och vårt samhälle.
Win-Win-Win

Därför LWA

LW Advisory grundades för och utifrån kundernas behov och medarbetarnas bästa. Vi arbetar med affärsjuridisk rådgivning på kundens villkor, i förening med digitalt entreprenörskap, via en bred palett av tjänster med förutsägbara prislappar.

Vi erbjuder ett flexibelt sätt för dig som kund att ta hjälp efter behov och gärna innan problemen uppkommer. Kanske i form av ett avtalssystem eller via en utbildningsinsats. Men framförallt via ett team för punktinsatser eller ett samarbete (allra helst för oss) i en längre relation.

En styrka i vår rådgivning kommer från de erfarenheter som våra jurister haft som bolagsjurister. Vi förstår vikten av det affärsmässiga sammanhanget och att affären alltid är Nr 1. Dessa erfarenheter kompletteras av toppkrafter från de mest erkända advokatfirmorna. Erfarenhet och kvalitet är en bra grund att stå på när vi utvecklar framtidens juristtjänster.

”Vi är som en mobil, anpassningsbar och smart bolagsjuristavdelning med rätt kompetens och resurser för samtliga dina affärsjuridiska utmaningar och möjligheter”

Vi inspireras av, och är stolta över våra uppdrag och kunder. Vi tycker om att växa och utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi vill förstå vad som är viktigt för er i olika situationer. Då kan vi lämna råd som är praktiskt användbara och precisa.

Vi är övertygade om att innovation, automatisering och AI skapar prisvärda och bättre tjänster för kunderna och mer stimulerande arbetsuppgifter för juristerna. Vi vill vara en drivande kraft i denna förändring och arbetar idag i en rad olika digitaliseringsprojekt tillsammans med våra kunder.

Med vår erfarenhet från olika AI-lösningar vet vi även vilka olika insatser som behövs för att lyckas med AI-projektet.

För dig som medarbetare är vi en modern arbetsplats som präglas av omtanke, både för varandra och våra kunder. Hos oss är dina kunskaper, dina erfarenheter och din personlighet värdefull. Ditt engagemang och din delaktighet är en förutsättning för vår gemensamma framgång. Hos oss är Du tanden på kugghjulet som gör skillnad varje dag. Vi är en del av Legal Works Nordic, Sveriges ledande NewLaw-initiativ med verksamheter inom rekryteringinterims- och outsourcingtjänsterdigitaliseringsprojekt och dataskyddsfrågor.

Vad kunderna säger

5/5
"Att ha Legal Partner har varit en game-changer för oss. Vi är verksamma i en konservativ bransch där LWA:s nytänkande och affärsmodell passar utmärkt för vår affärsmodell och vårt nytänkande. Gruppens breda expertis och dedikerade affärssupport ger trygghet och stabilitet ihop med spännande framåtkraft. Med teamets hjälp kan vi fokusera på att växa och utvecklas, medan de tar hand om det juridiska arbetet på ett professionellt och pålitligt sätt. För ett fast pris omhändertas alla våra juridiska angelägenheter och lite till. Professionellt, pålitligt och prisvärt. ”
Friederike Thorstenson, Affärsområdeschef
Mekka traffic

Vårt kundlöfte är
"Mer än nöjd kund”

Vår idé kring hur vi skapar en "mer än nöjd kund" kretsar kring ”action-oriented advice”, relevant branschkunskap, omtyckta fakturor och välmåendet hos våra medarbetare.

Om oss LWA

Vårt medarbetarlöfte är "Your Best Growth Game"

1. Det ska vara kul att gå till jobbet. Detta inkluderar den miljö, de team- och kundupplägg som du bäst trivs och kan leverera i. Lika viktigt är att värna om livet utanför arbetslivet.

2. Vår ledning jobbar för dig – och inte tvärtom. Företaget drivs och utvecklas av medarbetare och ledning tillsammans. Oavsett var du befinner dig i arbetslivet, eller hur länge du stannar hos oss, ska vår gemensamma resa vara en lyckoträff. Vi understryker gärna att din personliga utveckling hos oss är fri från en färdig (och fyrkantig) karriärmodell och att alla vägar framåt ligger öppna.

3. Hos oss är innovation en temperatur, människor i rörelse. Bara tillsammans skapar vi de smartaste systemen och arbetsstrukturerna för ett modernt arbetsliv. Din rörelse skapar vår innovation och i slutändan våra nöjda kunder.

4. Vi arbetar projektbaserat och i olika konstellationer och roller. Det innebär bland annat att det inte är senioritet som styr vem som leder projekten.  Rätt person på rätt plats, utifrån kompetens, intresse och nyfikenhet.

Teamet

Caroline Snellman
Caroline Snellman
CEO, LW Advisory
+46 76 192 64 95

caroline.snellman@legalworks.se

Mer om Caroline

Leif Frykman
Senior Legal Counsel
+46 76 324 53 38

leif.frykman@legalworks.se

Mer om Leif

Tomas Jalling
Data Privacy Specialist
+46 73 320 70 21

tomas.jalling@legalworks.se

Mer om Tomas

Ulf Linden
Senior Legal Counsel
+46 76 111 17 30

ulf.linden@legalworks.se

Mer om Ulf

Joel Wickman
CEO, Legalbuddy
+46 70 364 70 82

joel.wickman@legalworks.se

Mer om Joel

Axel Tandberg
Axel Tandberg
Data Privacy Specialist
+46 70 223 30 10

tomas.jalling@legalworks.se

Mer om Axel

David Ericson
Senior Legal Counsel
+46 727 44 05 64

david.ericson@legalworks.se

Mer om David

Sandra Everklint
Paralegal
+46 723 00 21 68

sandra.everklint@legalworks.se

Mer om Sandra E

Carl Otto Lange
Senior Legal Counsel
+46 707 85 40 07

lange@legalworks.se

Mer om Carl Otto

Salma Syed
Data Privacy Specialist
+ 46 707 97 65 77

salma.syed@legalworks.se

Mer om Salma

Jamie Lindqvist
Head of Marketing & Design
+46 704 53 51 11

jamie.lindqvist@legalworkks.se

Mer om Jamie

Michael Uddmark
Senior Legal Counsel
+46 705 79 62 53

michael.uddmark@legalworks.se

Mer om Michael

Maria Sandstedt
Maria Sandstedt
Senior Legal Counsel
+46 707 72 15 01

maria.sandstedt@legalworks.se

Mer om Maria

Sandra Jona
Legal Counsel
+46 763 07 24 98

sandra.jona@legalworks.se

Mer om Sandra J

Erik Backlund
Senior Legal Counsel
+46 725 66 60 16

erik.backlund@legalworks.se

Mer om Erik (kommer snart)

Jonas Ingvarsson
Jonas Ingvarson
Senior Legal Counsel
+46 722 10 88 73

jonas.ingvarson@legalworks.se

Mer om Jonas

Linda Ekborg
Linda Ekborg
Senior Legal Counsel
+46 763 07 23 09

linda.ekborg@legalworks.se

Mer om Linda

Andreas Tocklin
Andreas Tocklin
Senior Legal Counsel
+46 735 20 12 76

andreas.tocklin@legalworks.se

Mer om Andreas

Mikaela Hegg
Mikaela Hegg
CFO
+46 763 07 24 84

mikaela.hegg@legalworks.se

Mer om Mikaela

Isabella Kubanik
Isabella Kubanek
Föräldraledig

.

Rulla till toppen