Om oss

Kundvärde, omtanke och framåtkraft!

Juridisk rådgivning med alla som vinnare: våra kunder, våra medarbetare, vårt företag och vårt samhälle. Win-Win-Win

Därför LWA

LW Advisory grundades för och utifrån kundernas behov och medarbetarnas bästa. Vi arbetar med affärsjuridisk rådgivning på kundens villkor, i förening med digitalt entreprenörskap, via en bred palett av tjänster med förutsägbara prislappar.

Vi erbjuder ett flexibelt sätt för dig som kund att ta hjälp efter behov och gärna innan problemen uppkommer. Kanske i form av ett avtalssystem eller via en utbildningsinsats. Men framförallt via ett team för punktinsatser eller ett samarbete (allra helst för oss) i en längre relation.

En styrka i vår rådgivning kommer från de erfarenheter som våra jurister haft som bolagsjurister. Vi förstår vikten av det affärsmässiga sammanhanget och att affären alltid är Nr 1. Dessa erfarenheter kompletteras av toppkrafter från de mest erkända advokatfirmorna. Erfarenhet och kvalitet är en bra grund att stå på när vi utvecklar framtidens juristtjänster.

 

”Vi är som en mobil, anpassningsbar och smart bolagsjuristavdelning med rätt kompetens och resurser för samtliga dina affärsjuridiska utmaningar och möjligheter”

Vi inspireras av, och är stolta över våra uppdrag och kunder. Vi tycker om att växa och utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi vill förstå vad som är viktigt för er i olika situationer. Då kan vi lämna råd som är praktiskt användbara och precisa.

Vi är övertygade om att innovation, automatisering och AI skapar prisvärda och bättre tjänster för kunderna och mer stimulerande arbetsuppgifter för juristerna. Vi vill vara en drivande kraft i denna förändring och arbetar idag i en rad olika digitaliseringsprojekt tillsammans med våra kunder.

 Med vår erfarenhet från olika AI-lösningar vet vi även vilka olika insatser som behövs för att lyckas med AI-projektet.

För dig som medarbetare är vi en modern arbetsplats som präglas av omtanke, både för varandra och våra kunder. Hos oss är dina kunskaper, dina erfarenheter och din personlighet värdefull. Ditt engagemang och din delaktighet är en förutsättning för vår gemensamma framgång. Hos oss är Du tanden på kugghjulet som gör skillnad varje dag.

Vi är en del av Legal Works Nordic, Sveriges ledande NewLaw-initiativ med verksamheter inom rekryteringinterims- och outsourcingtjänsterdigitaliseringsprojekt och dataskyddsfrågor.

Vårt medarbetarlöfte är
"Your Best Growth Game"

1. Det ska vara kul att gå till jobbet. Detta inkluderar den miljö, de team- och kundupplägg som du bäst trivs och kan leverera i. Lika viktigt är att värna om livet utanför arbetslivet.

 

2. Vår ledning jobbar för dig – och inte tvärtom. Företaget drivs och utvecklas av medarbetare och ledning tillsammans. Oavsett var du befinner dig i arbetslivet, eller hur länge du stannar hos oss, ska vår gemensamma resa vara en lyckoträff. Vi understryker gärna att din personliga utveckling hos oss är fri från en färdig (och fyrkantig) karriärmodell och att alla vägar framåt ligger öppna.

 

3. Hos oss är innovation en temperatur, människor i rörelse. Bara tillsammans skapar vi de smartaste systemen och arbetsstrukturerna för ett modernt arbetsliv. Din rörelse skapar vår innovation och i slutändan våra nöjda kunder.

 

4. Vi arbetar projektbaserat och i olika konstellationer och roller. Det innebär bland annat att det inte är senioritet som styr vem som leder projekten.  Rätt person på rätt plats, utifrån kompetens, intresse och nyfikenhet.

Vårt kundlöfte är
"Mer än nöjd kund”

Vår idé kring hur vi skapar en "mer än nöjd kund" kretsar kring ”action-oriented advice”, relevant branschkunskap,
omtyckta fakturor och välmåendet hos våra medarbetare.

Passar du in hos oss? Spana in våra medararbetarkampanjer!

Kampanj Februari 2023, NOT Leif

Teamet