Mikaela Hegg

Mikaela Hegg

CFO

Varför jag jobbar med affärsjuridik

Jag fastnade för LegalWorks starka vilja att driva igenom förändring i branschen, det finns en tydlig målbild vad som behöver göras på ett bättre sätt för affären i sig men också för våra kunder och våra medarbetare. Det är också en ynnest att varje dag få jobba tillsammans med alla smarta, drivna, kreativa och snälla människor som hittat till LegalWorks.

Min bakgrund

Med bakgrund som gymnastiktränare och som tävlingsryttare kan man förstå att ordning och reda är något som ligger mig varmt om hjärtat, tydlighet, regler, processer som är effektiva och flyter smidigt. Trots det har jag alltid dragits till små entreprenörsdrivna bolag, stökiga och röriga med lågt hängande frukt när det kommer till att städa upp och förbättra processer. Jag har formats i miljöer där kreativitet och lösningsorientering uppmuntrats och blev något fel eller mindre bra, sågs det som en lärdom att utveckla.

Mina specialområden

Att se förändring som något positivt, som öppnar för förbättring och utveckling, tror jag håller mig på tårna och har tidigare tvingat mig att kunna vara flexibel och snabbrörlig samtidigt som det skall balanseras mot finansiell risk. Det är en skill att våga att inte dra i bromsen för hårt när andra springer fort, i stället hjälpa till att rikta vägen framåt.

Kontakt
Telefon: +46 763 07 24 84
Mail: mikaela.hegg@legalworks.se

Rulla till toppen