Du visar för närvarande LWA:s VD Caroline Snellman är en av Sveriges bästa talare

LWA:s VD Caroline Snellman är en av Sveriges bästa talare

Stoltheten strömmar på LWA:s kontor! VD Caroline Snellman är nominerad till Stora Talarpriset 2021, Sveriges största och helt fristående pris för att utse Sveriges bästa talare. Tillsammans med namn som Lina Thomsgård, Anders Hansen, Jonas Gardell och Stina Wollter är nu Caroline en av kandidaterna som har chans att ta hem detta prestigefyllda pris.

Caroline är nominerad med motiveringen ”Caroline Snellman är affärjuristen och VD:n som vågar gå sin egen väg. Oförtröttligt arbetar hon för ett jämställt och rättvisare samhälle. Som initiativtagare till Sveriges juristers Metoo-upprop ”med vilken rätt”, som f.d. ledamot i Advokatsamfundets styrelse, som inbjuden talare hos FN och Brilliant Minds har hon talat inför en rad FN-delegater, Barack Obama och flera av Sveriges ministrar för att nämna några. Carolines intresse för retorik och hennes medvetenhet rörande vikten av talarträning gör att hon hela tiden, trots sin redan höga nivå, tar nya steg som talare.”

”Jag är så hedrad över denna fina nominering!” säger Caroline själv. ”Motiveringen är otroligt smickrande, men något förenklad då teamwork är en stor del av medgångarna. Så tack till alla er som kämpar med mig för jämställdhet och rättvisa. It takes a village, och att bara få denna ärofulla nominering och uppmärksammande är ett kvitto på att vi kommer allt närmre det målet.”

Om Stora Talarpriset 2021
Stora Talarpriset är Sveriges största och helt fristående pris. Ett bevis på vem som är Sveriges bästa talare. Tio talare nomineras av P&P Meetings och ytterligare en vardera från varje juryföretag som deltar. Totalt i år nomineras 20 talare. Detta sker i augusti. En vinnare tas fram efter att juryn lagt sina poäng under september. Talare bedöms efter kriterier för vad som kännetecknar en bra talare. I år att dessutom till viss del ta höjd för den digitala omställningen. Vinnaren överraskas med prisceremoni och uppmärksamhet i branschmedia i november. Syftet med priset är att uppmärksamma talekonsten och det arbete talare gör för att berika andra med kunskap, inspiration och motivation.