Case: AIMO

Support genom start-up-bolagets alla faser

Läs gärna här nedan om vad vi gjort för AIMO och hur det funkar för dem som företag.

Område: Healthcare/Life Sciences

AIMO har utvecklat en lösning som gör att försäkringsbolag kan digitalisera, automatisera och objektifiera hela värdekedjan av biometriska försäkringsprodukter. Hälsofrågor kan besvaras snabbt, enkelt och digitalt av slutanvändarna själva, via en smartphone, surfplattan eller datorn. Slutanvändarna kan dessutom göra en anonymiserad utvärdering av deras försäkringsförmåga och få kontinuerligt mervärde genom möjligheten till förbättrad hälsa genom AI-drivna scanningar och automatiska hälsorelaterade rekommendationer. Detta gör AIMO till det centrala gränssnittet mellan försäkringsgivare och deras kunder, vars kärna är den digitala hälsoplattformen med fokus på förebyggande, rehabilitering och stöd.

Vi har fungerat som AIMOs juridiska bollplank sedan tidig start. Initialt handlade det om strukturfrågor och att få de första avtalen med samarbetspartners på plats. I nästa steg förhandlingar och bolagsrättsliga frågor i samband med de första finansieringsrundorna. Allteftersom företaget växer kan vi addera olika typer av support t ex inom dataskydd och IP-relaterade frågor. Vi jobbar gärna långsiktigt med våra kunder och har förståelse för att budgeten i ett start-up-projekt initialt är begränsad. Att erbjuda fasta priser för de första uppdragen är ett sätt att hantera dessa utmaningar. När behoven sedan växer kan vi växla upp vår support. Vi växer med våra kunder.

Vi hjälper dig!

Vi förstår det kan vara krångligt med juridiken så tveka inte att höra av dig för ett kostnadsfritt möte med en av våra erfarna jurister.

Rulla till toppen