DITT STÖD FRÅN START TILL EXIT

LegalBuddy™ – juridisk support för start-ups och entreprenörer

Vi hjälper till med delägarfrågor, investeringar, incitamentsprogram, exits, avtal och förhandlingar, bolagsrätt, arbetsrätt, dataskyddsfrågor och annan affärsjuridik. Och självklart har vi fasta priser.


Läs mer på legalbuddy.com
 • Pär Andrys
  Mycket bra tjänst när man sitter och grubblar och vill ha hjälp utan att behöva betala en förmögenhet. Jag är så tacksam över stödet jag fått!
  Pär Andrys
  STG Sweden AB
 • Sverker Backlund
  I samband med försäljningen av mitt bolag, European Drug Testing Services AB, så introducerades jag till LegalWorks-sfären och två av dess grundare, Leif Frykman och Ulf Lindén. Vi fann varandra direkt och det berodde nog mycket på sättet hur de arbetar och deras starka vilja att finna en lösning som passade mig och den andra delägaren i bolaget. De levererade suverän juridisk support genom samtliga delar av transaktionen och detta kombinerades med en förståelse av vår verksamhet som både är väldigt ovanlig att få, och dessutom var en stark bidragande orsak till att transaktionen kunde genomföras på ett lyckat sätt. Det kan inte gå fel om du har sådana skickliga personer på din sida!
  Sverker Backlund
  Founder EDTS

Vill du veta mer om LW Advisory?

LÄS MER HÄR

Intresserad av att jobba hos oss?

SE LEDIGA TJÄNSTER HÄR ELLER LÄMNA SPONTANANSÖKAN HÄR
Swedish